mandag, november 23, 2009

Scipion du Goutier - nu for sulky!!

Den lovende franske 3-åring, Scipion du Goutier (Goetsmal Wood) har hidtil kun startet under rytter - altså i monté-løb - men i eftermiddag får den sin debut for sulky i Prix Jacques du Vauloge - et løb for 3-årige hingste på Vincennes.

Scipion du Goutier blev den 26. september i fjor godkendt for sulky i et prøveløb på Grosbois i 1.20.0.

Men i løb har Scipion du Goutier foreløbig udelukkende startet i montéløb, og han slog for alvor sit navn fast, da han den 20. september sprintede Vincennes rundt og vandt i fantastiske 1.11.9/2175 meter - og det var altså under rytter!!

I eftermiddag skal Scipion du Goutier med sin træner Franck Leblanc i sulkyen så ud for at prøve kræfter mod årgangens etablerede sulky-stjerner som Saxo de Vandel (Coktail Jet), Severino (Gobernador), Sam Bourbon (Goetsmal Wood), So Lovely Girl (Kaisy Dream) m.fl.

Det sker som nævnt i Gruppe II-løbet, Prix Jacques du Vauloge over 2700 meter og med en samlet præmiesum på 110.000 Euro.

På eftermiddagens program står også de 3-årige hoppers, Criterium des Pouliches- eller som det nu også hedder Prix Queila Gedé - også over 2700 meter, men med 120.000 Euro i samlet præmiesum.

Her er Sanawa (Jeanbat du Vivier) med Jos. Verbeeck den store favorit.

Ingen kommentarer: