mandag, november 23, 2009

Knivskarp afgørelse på Vincennes


Godt man ikke var spiller og havde satset hele kassen på storfavoritten Severino med Christian Bigeon i mandagens Prix Sacques du Vauloge for 3-årige hingste på Vincennes.

For hvad er mere ærgerlig end at have spillet på feltets bedste hest og så tabe fordi kusken sætter sit angreb for sent ind.

11 Severino løb stærkest af alle i opløbet og en meter efter målstregen var den foran.

Men Bigeon ventede alt for længe med at sætte sit angreb ind - og hans hest var i fuld fart over stregen.

Nu vandt en smart kørt 6 Sage de Bresles (Isles de bellouet) med Pierre Levesque fra andet par udvendigt i 1.14.1/2700 m - det var en tangering af Love You's løbsrekord.

Severino (Gobernador) fangede akkurat 15 Saxo de Vandel (Coktail Jet) med Thierry Duvaldestin i kampen om andenpladsen, mens 2 Seigneur Alme (Kiwi) med Dominik Cordreau blev nummer fire - på femtepladsen kom også en, der fik kørt for sent - nemlig Jean Michel Bazire bag So Lovely Girl (Kaisy Dream), der kom udvendigt for Severino og løb lige så hurtigt på det sidste stykke mod mål.

De fire første heste fik alle noteret 1.14.1/2700 m - mens So Lovely Girl løb 1.14.2.

Vinderen er efter Vikings Way-sønnen Islero de Bellouet og er en af dens bedste afkom. Islero de Bellouet står til blot 1.700 Euro i bedækning.

Sage de Bresles har været med fremme i flere af årgangens storløb for årgangen, men uden at kunne vinde.

Den har faktisk ikke vundet siden den 7. februar, hvor dens træner Gilbert Martens bragte den til sejr på Vincennes. Med dagens førstepræmie på 55.000 Euro har den nu tjent 219.400 Euro i karrieren.

Sage des Bresles var noget af et staldskrig i dag, idet den blev spillet ned fra 16 gange i byspillet til 8,1 i odds.

Montéstjernen Scipio du Goutier (Goetsmal Wood)med Franck Blandin var i fremstød med 500 meter tilbage, men kunne ikke fuldføre - var dog med klumpen hjem og fik noteret 1.14.3.

Foto Zeturf

Ingen kommentarer: