fredag, august 27, 2010

USA: Stald Rita-sejr i USA

Så lykkedes det omsider for Stald Ritas 3-årige Andover Hall-søn, Olla Podriga at komme først over stregen i sæsonens femte start.

Det skete torsdag eftermiddag, lokal tid på 1000 meter banen Chester Downs, hvor Dewayne Minor bragte den til sejr i ny rekord 1.12.9.

Efter en rolig indledning på løbet sendte Minor Olla Podriga frem udvendigt til angreb og på en god afslutning efter 1.12.6 de sidste 400 meter kunne Olla Podriga vinde med 1,25 længde foran løbets storfavorit, Special Appeal 1.13.1 - der var spillet til odds 1.50.

Førstepræmien var på 6.050 dollars, og dermed har Olla Podriga i karrieren i alt tjent 22.560 dollars.

torsdag, august 26, 2010

USA: Første sæsonsejr til Wishing Stone?

Det ville jo pynte på CV'et, hvis Cowboylands gode amerikanske 3-åring, Wishing Stone også kunne noteres for en sejr i denne sæson.

Foreløbig har den startet syv gange og har tjent 250.389 dollars uden at vinde, så økonomisk er sæsonen reddet, men en sejr mangler altså fortsat.

Men lørdag aften, lokal tid har Wishing Stone muligheden, idet den starter som favorit i The American-National på Balmoral Park i Chicago.

I sulkyen sidder denne gang Dave Macgee, der ligger på fjerdepladsen i kuskeligaen på Balmoral Park. Dave Magee, der er 57 år gammel, har vundet mere end 11.200 sejre i karrieren.

Der er 150.000 dollars i samlet præmiesum og efterhånden traditionen tro har Wishing Stone ikke været særlig heldig med lodtrækningen idet den har fået spor 6.

Startlisten ser således ud:
1. Big Sky Revenue (Revenue) Dale Hiteman
2. Thro Time (Angus Hall) . ??
3. Coco Lindy (Cantab Hall) Frank Antonacci
4. Great Emancipator (Striking Sahbra) Brad Kramer
5. Mystery Photo /SJ's Photo) Andy Miller
6. Wishing Stone (Conway Hall) Dave Magee
7. Run and Tell Pap (High Fall) Michael Cox
8. Premier Hanover (SJ's Caviar) ???
9. Powerful Speed (Powerful Emotion) Todd Warren
10. Sailway Dream (Daguet Rapide) ???

Moderen til Sailway Dream, Splashabout befinder sig nu i Danmark og ejes af Travdiscount - hun har i år fået føl efter Dubous-hingsten, Rocklyn.

Sailway Dream, der trænes af svenske Anette Lorentzon, har vundet to sejre i otte starter i år og sat rekord 1.13.4. Den har i alt tjent 61.706 dollars i karrieren.

mandag, august 23, 2010

USA. Lucky Chucky gik alene over banen

Hambletonian-toeren Lucky Chucky (Windsong's Legacy) med John Campbell var i en klasse helt for sig i nat, hvor Pennsylvanies største travløb, The Colonial på Chester Downs  om en samlet præmiesum på 500.000 dollars blev kørt.

Lucky Chucky vandt med lidt med end otte længder i en tangering af verdensrekorden for 3-åringer på 1000 meter bane - 1.10.2!

Temple Of Doom (Yankee Glide) med David Miller var en sikker nummer to i 1.11.3, mens Cassis, der førte de første 800 meter, blev nummer tre i 1.11.6.

Cowboylands Wishing Stone (Conway Hall) med George Brennan så ikke ud til at befinde sig godt på banen, og selv om den igen sluttede godt af, var der ikke den samme power i afslutningen, som vi tidligere har set.

Wishing Stone sluttede på en fjerdeplads efter at have ligget syvende undervejs - han var tæt på at fange Cassis i kampen om tredjepladsen. - Wishing Stone noteredes for 1.11.7 og fik 40.000 dollars i præmie.

The Colonial Consolation om 200.000 dollars resulterede i en meget tæt opløbskamp, hvor Pilgrims Chuckie (Broadway Hall) - også med John Campbell - sejrede i kamp med Mystery Photo (SJ's Photo) med Andy Miller - begge i 1.11.1.