torsdag, august 26, 2010

USA: Første sæsonsejr til Wishing Stone?

Det ville jo pynte på CV'et, hvis Cowboylands gode amerikanske 3-åring, Wishing Stone også kunne noteres for en sejr i denne sæson.

Foreløbig har den startet syv gange og har tjent 250.389 dollars uden at vinde, så økonomisk er sæsonen reddet, men en sejr mangler altså fortsat.

Men lørdag aften, lokal tid har Wishing Stone muligheden, idet den starter som favorit i The American-National på Balmoral Park i Chicago.

I sulkyen sidder denne gang Dave Macgee, der ligger på fjerdepladsen i kuskeligaen på Balmoral Park. Dave Magee, der er 57 år gammel, har vundet mere end 11.200 sejre i karrieren.

Der er 150.000 dollars i samlet præmiesum og efterhånden traditionen tro har Wishing Stone ikke været særlig heldig med lodtrækningen idet den har fået spor 6.

Startlisten ser således ud:
1. Big Sky Revenue (Revenue) Dale Hiteman
2. Thro Time (Angus Hall) . ??
3. Coco Lindy (Cantab Hall) Frank Antonacci
4. Great Emancipator (Striking Sahbra) Brad Kramer
5. Mystery Photo /SJ's Photo) Andy Miller
6. Wishing Stone (Conway Hall) Dave Magee
7. Run and Tell Pap (High Fall) Michael Cox
8. Premier Hanover (SJ's Caviar) ???
9. Powerful Speed (Powerful Emotion) Todd Warren
10. Sailway Dream (Daguet Rapide) ???

Moderen til Sailway Dream, Splashabout befinder sig nu i Danmark og ejes af Travdiscount - hun har i år fået føl efter Dubous-hingsten, Rocklyn.

Sailway Dream, der trænes af svenske Anette Lorentzon, har vundet to sejre i otte starter i år og sat rekord 1.13.4. Den har i alt tjent 61.706 dollars i karrieren.

Ingen kommentarer: