torsdag, april 27, 2006

Hvad jeg mente var...

For nogle uger siden skrev jeg et indlæg her på siden under overskriften "Det er Palle Vennekildes skyld!".

Jeg har tilsyneladende ikke udtrykt mig klart nok, for jeg kan se flere steder, at det opfattes som et angreb på Palles person.

Og sådan var det bestemt ikke ment!

Når jeg brugte Palle Vennekildes navn i min artikel, så er det fordi han er en kendt person via sit job som Racing Live vært, og at han selv - uopfordret - omtalte sit store ukendskab til traveravlen og afstamninger.

Den greb jeg i forsøget på at gøre opmærksom på, at det er bydende nødvendigt for travsportens overlevelse i dette land, at man interesserer sig for det grundliggende også - nemlig traveravlen og den historie som travsporten har i Danmark.

Jeg har - også i min tid på Væddeløbsbladet - slået til lyd for, at kun ved at få flere aktivt involveret i hestevæddeløbssporten, så sikrer man overlevelse og fremgang.

Jeg synes faktisk, at udviklingen omkring Charlottenlund Travbane er et meget godt eksempel, hvordan det kan gå - og modsvaret er så Skive, hvor alting blomstrer.

Karsten Bønsdorf

mandag, april 24, 2006

Spillet følger sporten!

Flot omsætning på Skive Trav i går.

- Årets hidtil største omsætning i Danmark med 1.667.488 kroner. Heraf blev de 640.000 kroner spillet på banen.

I forhold til i fjor var der en mindre tilbagegang i den samlede omsætning, nemlig 30.000 kroner. Omsætningen i V65 faldt ligeledes med cirka 80.000 kroner.

Vel især på den baggrund var det bemærkelsesværdigt, at man næsten nåede status quo. Det skal også bemærkes, at baneomsætningen i Skive steg fra 601.000 kroner i fjor og så til de nævnte 640.000 kroner.

Akkurat som i fjor lykkedes det ikke for nogle spillere at finde frem til den rigtige V65-kombination, så nu overføres puljen til søndag den 7. maj på Aalborg Væddeløbsbane, hvor man indvier sit nye banelegeme.

Provinsen kører med klatten i dansk travsport!

Fra gårsdagens løb i Skive vil jeg især fremhæve Golden Radio.

Det er da helt fantastisk som denne unghestestjerne har fundet sig selv igen, og 1.13.7 på en 800 meter bane lader sig altid høre.

Karsten Bønsdorf