søndag, november 30, 2008

På banen igen

Hjemme igen - til klamt og koldt vejr. - Det var ellers ikke fordi Costa del Sol levede op til sit navn i den forløbne uge, men det er trods alt lidt nemmere at holde ud, når temperaturen svinger rundt de 15-20 grader om dagen.

For lidt siden sad jeg og fulgte Grand Prix de l'UETSan Siro-banen i Rom over internettet.

Løbet blev en stor triumf for Jean Pierre Dubois, der er manden bag såvel vinderen Qualita Bourbon som tredjehesten Infinitif.

Qualita Bourbon blev kørt af Jos. Verbeeck, og den sejrede helt efter behag i 1.13.2a/2100 m fulgt af svenske Zlatan Blou med Jean Michel Bazire, der sluttede stærkt af og henviste længe førende Infinitif med Jean Pierre Dubois til tredjepladsen.

Sahara Dynamite med Jorma Kontio forsøgte angreb i opløbet, men det bed ikke rigtigt, og den sluttede på en fjerdepladsen - "danske" Qato Quatro med Svend Dyhrberg sås aldrig med chance og endte på syvendepladsen i 1.14.4.

Tidligere på dagen var Lupo Bianca med Pietro Gubellini i aktion. Den var favorit i sit løb, og for en gang skyld kørte Gubellini da også mere offensivt end i de tidligere starter.

Men med 500 meter tilbage galoperede Lupo Bianca og var så ude af løbet - her lå hun udvendigt på den førende. - Måske var banen for hård for hende!

Det har været en stor væddeløbsweekend - internationalt set - med såvel ovenstående løb samt det italienske travderby her i Europa - og i USA afviklede man Breeders Crown på The Meadowlands lørdag aften.

Deweycheatumnhowe klarede ikke at vinde karrierens sidste start - den måtte endda se sig slået til en tredjeplads af to Jimmy Takter-trænede heste. Outsideren In Focus (SJ's Photo), der fulgte op til flere fine præstationer i efteråret og vandt foran staldkammeraten Holiday Credit.

Blandt 2-åringerne understregede Muscle Hill sin suveræne stjernestatus ved at vinde sin 8. sejr ni starter i verdensrekordtiden 1.10.6!

I løbet af mandagen kan du læse mere om weekendens storløb her på Bloggen.

Velkommen tilbage!

Ingen kommentarer: