mandag, november 16, 2009

Swan for All fik sin storløbssejr

I fjor var Andover Hall-sønnen Swan For All en af de mest lovende to-åringer i USA.

Han vandt American National and International Stallion Stakes samt var en tæt nummer to til "umulige" Muscle Hill i Bluegrass Stake.

Swan for All startede fem gange og vandt fire sejre og en andenplads og tjente 130.690 dollars - rekorden blev 1.11.3.

De 300.000 dollars han havde kostet året før på auktion så ud til at være rigtig godt givet ud.

I år har Swan For All imidlertid haft store problemer med at komme i gang med sæsonen.

Hans første optræden i2009 skete i en Qualifier så sent som den 1. september, men siden har han optrådt regelmæssigt i løbene.

Efter at have vundet en sikker sejr i et testløb til Matron Stake på Dover vandt Swan For All nu storfavorit til sejren i nat, der var 126.768 dollars værd.

Swan For All, der trænes af Erv Miller og køres af David Miller, var i spids efter 500 meter og blev der let løbet ud til sejr i 1.11.6 fulgt af Calchips Brut (Credit Winner) med Trond Smedshammer, mens Hot Shot Blue Chip (Revenue) med Ron Pierce blev nummer tre.

Dermed har Swan for All nu vundet 309.986 dollars i karrieren.

Der er ingen tvivl om, at Swan for All har potentialet til at blive avlshingst, men med en delvist ødelagt 3-årssæson må man formode, at vi får ham at se igen i løbene til næste år.

Han er som nævnt efter Andover Hall og ud af Lindy Lane-hoppen Swan Lake, der har været en særdeles god følhoppe.

Ud af hendes fem første afkom er de fire kommet til start, og de har tjent hhv. 450.047 dollars, 439.792 dollars, 133.415 dollars og 309.966 dollars - den femte døde i øvrigt tidligt, så det er faktisk 100 %-leverende følhoppe, vi her taler om.

Pudsigt nok er hendes seks første afkom hingste, men i år har hun født sin første hoppe, Swan Hot Mama efter Donato Hanover.

Ingen kommentarer: