fredag, november 20, 2009

Mistillidsvotum til DTCs-bestyrelse

Ni medlemmer i Dansk Travs Centralforbund har i dag begæret afholdelse af en ekstraordinær generalforsamling med det formål at få genforhandlet HFF's handlingsplan - og dermed sæsonplanen for 2010.

Jeg kan ikke se det som andet end et mistillidsvotum til DTC's bestyrelse med formanden Knud Erik Ravn i spidsen.

Knud Erik Ravn har sæde i HFF's bestyrelse og han har på intet tidspunkt meldt ud, at han er uenig i HFF's handlingsplan.

Interessant er det at konstatere, at blandt underskriverne i begæringen om en ekstraordinær generalforsamling er banerne Billund og Skive, der begge er repræsenteret i DTC's bestyrelse ved hhv. Thomas P. Thøgersen og Gert Pedersen.

Udover de nævnte har Otto Spliid, Royal Canin Arena samt Klaus G. Jensen, Charlottenlund Travbane også sæde i DTC's bestyrelse.

For mig at se, er der nu lagt op til en alvorlig konflikt i dansk travsport.

Jeg har tidligere gjort opmærksom på, at den situation som dansk trav- og galopsport nu er kommet i, hvor sporten har mistet kontrollen til fordel for HFF, er selvforskyldt.

Man har spillet sig indflydelse af hænde, og den får man først igen, når man har bevist, at man kan drive sporten på en økonomisk forsvarlig måde.

Desværre glemmer banerne tilsyneladende, at de har alle muligheder for at tjene ekstra penge ved at øge størrelsen af deres banespil og dermed kompensere for en evt. mgl. tildeling af midler fra HFF.

I stedet for at klynke så skulle man smøge ærmerne op og gå i gang med arbejdet!

Og for en god ordens skyld!

Her er de ni underskrivere på begæringen om indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling:

Billund Trav A/S
Bornholms Travselskab
Dansk Montéforening
Forende Danske Travamatører
Foreningen af Travopdrættere i Danmark
Nykøbing F. Travbane A/S
Sammenslutningen af Danske Travhesteejere
Skive Trav
Trænerforeningen af 1909

Ingen kommentarer: