mandag, november 09, 2009

Svensk succes - også i USA

Efter søndagens svenske dobbelt-sejr i Milano, blev det mere svensk, da der i nat blev kørt indl. afdelinger til Matron Stakes for 3-åringer (trav) på Dover Downs i USA.

Det sørgede træner Annette Lorentzen for, idet hun havde to vindere i de i alt fire løb.

Først var det Howthehaloareyou (Yankee Glide) med George Brennan, der kunne vinde i en tæt opløbskamp foran Hot Shot Blue Chip (Revenue) med David Miller i 1.11.3 - det var i øvrigt her, at delvist danskejede Neighsay Hanover (Muscles Yankee) med Brian Sears var storfavorit, men den galoperede tidligt i løbet og sluttede sidst.

Annette Lorentzen's anden vinder kom i et af de de to hoppeløb, med Jersey Ås (Muscles yankee), som George Brennan også kørte - Jersey Ås sejrede i 1.11.7 foran Musical Victory (Ron Pierce) i 1.11.8.

Aftenens hurtigste vinder var Swan For All (Andover Hall)med David Miller, der sejrede med to længder i 1.11.0 foran Jaavos Boy (Sj's Photo) i 1.11.3, mens Calchips Brut (Credit Winner) blev nummer tre. Det var Swan For Alls tredje sejr i år i blot fem starter.

Endelig vandt Yursa Hanover (Windsong's Legacy ) med Tim Tetrick den anden hoppe afdeling foran Rapsong (Windsong's Legacy) - begge i 1.11.5 med Honorable Daughter (Malabar Man) på tredjepladsen.

I øvrigt var Annette Lorentzen ikke eneste svenske træner med sejr denne aften på Dover Downs.

Jimmi Takter kunne modtage paceren Vintage Master som vinder efter sejr i en indl. afd. af Matron Stakes for 3-årige pacere - Vintage Master er en af årgangens topheste med en samlet indtjening på 1,3 millioner dollars.

Der er finaler i Matron Stakes for 3-åringer næste søndag, og med disse finaler er det slut for de store stakes-løb i 2009 i USA:

Ingen kommentarer: