torsdag, februar 18, 2010

Paris: Juvel Trøjborg nummer fem

En gang imellem kan det godt betale sig at satse indvendigt på Vincennes. men det er kun en gang i mellem.

Og i eftermiddagens 1. løb kunne det betale sig for danske Juvel Trøjborg med Dominik Locqueneux.

Fra startpladsen som nummer 15  - anden række bag startvognen - havnede Juvel Trøjborg blandt de sidste i feltet fra start. Og Locqueneux valgte at blive i inderbanen - det skulle vise sig at være en rimelig god beslutning.

Med 500 meter tilbage lå Juvel Trøjborg næstsidst i feltet - i noget der kunne ligne sjette par indvendigt.

Men så skete der ting og sager, idet flere konkurrenter foran galoperede - og nogle søgte ud til angreb - og ind i opløbet var Juvel Trøjborg nu i ryg på Need You Haufor, der sad i ryg på førende Oslon du Guez.

Need You Haufor trak lidt ud i banen i opløbet, og Locqueneux forsøgte at sende Juvelen frem, men så blev der lukket.

Det gjorde der, fordi Oslon de Guez nu trak ud i banen, og Christian Bigeon bag Need You Haufor så ville udnytte hullet.

Der var imidlertid ikke skud nok i Need You Haufor, der under drivning igen trak ud i banen, og det gav på ny plads til Juvelen. men for sent.

Udvendigt sluttede O'Sullivan (Coktail Jet) med Jos. Verbeeck stærk af til sejr i 1.13.0a/2100 m, mens Oslon de Guez (Ganymede) blev nummer to i 1.13.1 - og så kom tre heste, næsten på linje med Ness d'Ouvell (Bolero du Coq)om nummer tre og Need You Haufor (Blue Dream) som fjerde - begge i 1.13.2 og Juvel Trøjborg femte i 1.13.3.

Det gav 2.160 Euro i præmie til Earthquake-sønnen.

Ingen kommentarer: