onsdag, december 09, 2009

Sorento eller Sorrento

På trav.dk har man lagt fødselsregistret for årgang 2009 ud, som det ser ud netop nu og jeg tog turen igennem de 50 sider for at se, om der var nogle spændende afstamninger - og det var der - og for at se, hvor opfindsomme opdrætterne har været m h t navngivningen.

Jeg faldt bl.a. over at to heste er døbt noget nær identiske navne - nemlig Sorento (Ens Snapshot) og Sorrento (Legendary Lover K).

I princippet er begge navne korrekte - Sorento er bl.a. navnet på en firhjulstrækker fra Kia, mens Sorrento er navnet på en af de mest idylliske kystbyer i Italien - den ligger nede ved Amalfi-kysten i nærheden af Napoli.

Men skulle de to heste kommer til start i samme løb, så er det i hvert fald navnemæssigt svært at skulle dem af, så mon ikke man skulle tage en snak med de to opdrættere og finde ud af at ændre i hvert fald det ene navn.

Men ellers har jeg noteret at
33 føl hedder noget med Super
22 føl er Sir...
21 føl er meget hurtige - de hedder i hvert fald Speedy ...
19 føl må være fødte stjerner - de hedder Star...
19 føl er meget søde - de hedder Sweet....
og meget logisk har Peter Simoni valgt at kalde hele sin årgang Simoni's ...Dem er er 18 af - og så selvfølgelig findes der også en Simoni (Gill's Victory Sarah Lu Hanover)

1 kommentar:

Unknown sagde ...

Den her blog er bare genial. Du forstår virkelig at lave en rigtig spændende blog som bare oser af inspiration til alle os andre. Du er en af dem som bare kan det her;) keep up the good work;)

Et lille rejsetip til alle: vacasol.dk er den perfekte rejseside - se på siden som helt sikkert kan bruges af enhver:)