lørdag, december 12, 2009

Ready Cash vandt let, men..

Ready Cash (Indy de Vive) med Franck Nivard havde ikke de store problemer med at vinde Gruppe 2-løbet, Prix Octave Douesnel på Vincennes. - En billig sejr, der blev hjemført i kilometertiden 1.15.8/2700 m. Førstepræmie 55.000 Euro.

Efter føring af Rolling d'Heripre (Dahir de Prelong) med Jean Michel Bazire fra start i et meget afdæmpet tempo - de første 1200 meter efter 1.18.3 overtog Ready Cash føringen med små 1100 meter tilbage.

Farten blev gradvist skruet i vejret, men aldrig vildt.

Franck Nivard vidste, at han i ryg havde sin farligste konkurrent, og det var først med 50 meter tilbage, at han lod Ready Cash strække helt ud således at Rolling d'Heripre kunne tage andenpladsen foran Roc de M;ontfort (Vivier du Montfort).

Roc Meslois (Look de Star) - det var hesten, der var nummer to til Maharajah i UET Grand Prix i Finland - lå undervejs hårdt pullende i ryg på Rolling d'Heripre og ind i opløbet pullede den sig simpelthen over i fejl.

Summasumarun: Ready Cash fik i dag et let træningsarbejde - de heste, der eventuelt kunne true ham blev lukket inde i et tætpakket felt.

Ingen kommentarer: