fredag, december 11, 2009

Magis Sisa vandt


Trods et hårdt løb undervejs, så viste Magic Sisa (Carmody Lobell) med Franck Nivard i sulkyen sig bedst i eftermiddagens 2. løb, Prix de l'Eure på Vincennes med en førstepræmie på 27.000 Euro.

Franck Nivard tog Magic Sisa roligt fra start, men avancerede nedad bakken, hvor ekvipagen sad ude i tredje spor i det tærpakkede felt - i øvrigt i ryg på feltets anden danske deltager, Mainstream (Carmody Lobell)med Mathieu Abrivard.

Tempoet var behersket med Robert bergh-trænede Akjas Funnymarket (Staro Showbiz) med Dominik Locqueneux i spids - 1500 meter mærket blev placeret efter 1.15.5 og snart fandt Mainstream plads udvendigt for førerhesten.

Franck Nivard bad Magic Sisa om at øge farten og afløste Mainstream i dødens - tempoet var nu sat op, og med 1000 meter tilbage sagde klokken 1.13.7.

Ind i opløbssvinget trak Nivard ørepropperne på Magic Sisa, og hesten løb for løse liner, men den holdt stadig ved. Der kom ikke rigtigt nogen i angreb bagfra.

Ned gennem opløbet var kampen hård mellem Akjas Funnymarket og Magic Sisa. Nivard havde problemer med den danske derbyvinder, der trak ind i banen.

Udvendigt dukkede nu Mainstream op - den stod til 34 gange pengene - men den slog over i galop - det kostede måske sejren?

Indvendigt dystede Akjas Funnymarket og Magic Sisa fortsat og til slut fik Magic Sisu strakt hals og sejrede kort i 1.13.3/2175 m volte. Vinderodds var 9,80.

Foto. Det tætte opløb, hvor Magic Sisa vinder, mens Mainstream (2) galoperer.

Ingen kommentarer: