tirsdag, september 29, 2009

Nu bestemmer HFF!

Træningsforholdene på Klampenborg Galopbane trænger til en kraftig renovering.

Gennem årene har der været rettet hård kritik mod de eksisterende forhold, og det var i sin tid en medvirkende årsag til at en af banens mest succesrige trænere, Flemming Poulsen flyttede til Frankrig.

Galopbanens ledelse har været opmærksom på forholdet.

For nogle år siden udarbejdede man en handlingsplan for fremtiden, hvori indgik etablering af ny træningsbane - mellem løbsbanen og den indvendige sandbane.

Man forudså i handlingsplanen at forbedrede træmingsforhold ville kunne tiltrække nye trænere og dermed flere ehste til banen.

Den træningsbane man påtænker at etablere skal have en belægning som Jägersro's og det vil betyde, at der kan trænes på en betryggende måde hele året rundt.

Sådan er det ikke i dag.

I flere år har Klampenborg Galopbane ansøgt HFF om de nødvendige midler til at etablere denne bane - vi taler om et beløb på omkring 7 millioner kroner.

Men hidtil har man fået afslag.

Nu har banen imidlertid taget initiativ til selv at skaffe halvdelen af det anslåede beløb - altså 3,5 millioner kroner.

Forleden havde man et informationsmøde omkring dette projekt, hvor man udbød 50 obligationer a 75.000 kroner til kurs 90 og med en løbetid på 12 år og en forretning på 6%.

Det tilbud var så godt, at det blev overtegnet!!

Så nu vil Klampenborg Galopbane atter henvende sig til HFF for at bede om resten af pengene - altså 3,5 millioner kroner.

Det er nu op til HFF, at bestemme om Galopbanen skal kunne tilbyde hesteejere og trænere ordentlige træningsforhold i fremtiden.

Ingen kommentarer: