søndag, marts 14, 2010

Frankrig. Brioni tæt på at lave sensation

Malmø-hesten Brioni (Timberland) med Joakim Løvgren var tæt på at lave lidt af en sensation i søndagens Grand Critérium de Vitesse des Casinos de Monte-Carlo på banen i Cagnes sur Mer.


Løbet havde Meaulnes du Corta med Pierre Levesque som kæmpefavorit - odds 1,90 - og den indfriede da også forventningerne, selv om det ikke blev gjort på en overbevisende måde.


For det første kom Brioni meget tæt på til slut - i øvrigt sammen med en også hastig afsluttende Priscilla Blue (Extrem Dream) med Louis Baudron - og for det andet så fik speedige heste som Nouba du Saptel med Jos. verbeeck og italienske Lisa America med Jorma Kontio først chancen  for at slippe fri til angreb, da det var alt for sent.


Nouba du Saptel sad i ryg på Premiere Steed, der lå i vinderhullet, men som ikke kunne følge med i opløbet - og Lisa America sad i ryg på Nouba du Saptel.


Meaulnes du Corta vandt i 1.11.0, mens Brioni  løb 1.11.1. Derefter fulgte Priscilla Blue og  Nouba du Saptel begge  i 1.11.2, Premiere Steed 1.11.3 - derefter Lisa America i 1.11.5 - Simb Chaplin var sidst over mål i 1.11.6 - det fortæller lidt om, hvor samlet feltet var over mål.


Der var 100.000 Euro i præmie til Meaulnes du Corta, der også vandt løbet i fjor.


Meaulnes du Corta har nu vundet de to første afdelinger af den internationale løbsserie, Grand Circuit.


Foto PMU



Ingen kommentarer: