lørdag, februar 06, 2010

Vincennes:Tucson tilbage på tronen

Efter to andenpladser til Torino d'Auvillier (Ludo de Castelle) viste Tucson (Coktail Jet) med Jos. Verbeeck sig atter bedst, da Frankrigs bedste 3-årige hingste mødtes i lørdagens Prix Paul Viel på Vincennes.

Mens Verbeeck fik givet Tucson et godt løb - hele tiden med kontrol på førende Tchao Volo med Jean Michel Bazire - kom William Bigeon bag den røde Torino d'Auvillier på mellemhånd og var en overgang ude i tredje-fjerde spor sidste sving rundt.

Den var uden chance for at følge Tucson i opløbet, der sejrede sikkert i ny løbsrekord 1.13.5/2175 m, mens Torino d'Auvillier blev en ligeså sikker nummer to i 1.13.9 - derefter var der et godt stykke ned til tredjehesten Tiesolo d'Occaagnes (Biesolo) med Michel Lenoir i 1.15.1  - Tchao Volo galoperede ind i opløbet.

Der var tempo på løbet fra start - de første 675 meter afvikledes efter 1.11.8 - med 1000 meter tilbage var tempoet 1.13.0.

Den gamle rekord for løbet havde Quick Wood med 1.14.0.

Hopperne dystede i Prix Roquepine, og her kunne Texas Style (Goetmals Wood) med Louis Baudron vinde ret sikkert foran Tequila Coktail (Coktail Jet) med Bernard Piton, der imidlertid atter blev diskvalificeret for urent trav i opløbet.

I stedet gik andenpladsen til Terre d'Any (Kazire de Guez) med Jean Michel Bazire, der så ud til at have masser at køre med over mål, men var uden chance for at komme ud til angreb. Vindertiden her 1.14.4/2175.m var også ny rekord for dette løb - den gamle var på 1.14.7 og var sat af Return Money.

I begge løb var der 55.000 Euro i førstepræmie.

Løbene var de sidste forpprøve til 3-åringernes første storløb, Criterium des Jeunes den 28. februar om 160.000 Euro.

Ingen kommentarer: