søndag, december 21, 2008

Har Duvaldestin en ny stjerne?

I løbet af ganske få år har Thierry Duvaldestin etableret sig i toppen af fransk travsport - det har heste som ikke mindst Pearl Queen samt Popinee de Timbia, Milord de Melleray som R-årgangens mest vindende hoppe, Return Money gjort deres til.

Også Qualmio de Vandel, der søndag eftermiddag er blandt favoritterne i Criterium Continental, er en af tophestene fra Stald Thierry Duvaldestin.

Men Duvaldestin har flere andre talenter i sin stald, og en af dem er den 3-årige hoppe, Rhea Pride, som han bragte til karrierens femte sejr lørdag eftermiddag på Vincennes.

Rhea Pride vandt meget sikkert i ny rekord 1.12.8a/2100 m - det var hendes anden sejr i træk - den 27. november vandt hun i respektable 1.13.7/2175 meter voltestart.

Rhea Pride er efter Love You - Genoa's Pride - og dermed har hun meget amerikansk blod - og især meget Star's Pride-blod - i sig.

Love You er som bekendt efter Coktail Jet, hvis moder er den canadiske hoppe, Armbro Glamour v. Super Bowl v. Star's Pride.

Genoa's Pride er efter Kimberland v. Nevele Pride v. Star's Pride og ud af Taorestane Captain v. Florestan v. Star's Pride.

Genoa's Pride var selv en fin væddeløber med rekord 1.15.1 og en indtjening på 209.577 Euro.

Inden Rhea Pride har hun født Quick Pride (Defi d'Aunou) med rkeord 1.15.0/40.750 Euro.

Endvidere har Genoa's Pride den 2-årige Scarlet Pride (Kaisy Dream), der endnu ikke har gået prøveløb, og endelig har hun to afkom efter Not Disturb (Defi d'Aunou), Titan Pride og Ultra Pride

Ingen kommentarer: