søndag, april 30, 2006

Det er ganske vist....

Det kan godt være, at det jeg nu skriver er historien om de fem fjer, der blev til ti høns, men det skulle være sikkert og vist, at i den kommende uge skulle DanToto og Dansk Tipstjeneste åbne for spil på internettet på hestevæddeløb.

Fra en normalt pålidelig kilde har jeg erfaret, at premieren skulle ske en af de første dage i maj, så vi må kunne se frem til den længede ventede premiere en af de allerførste dage.

Det er jo lang tid siden systemet skulle være taget i brug, men som bekendt har der været urimeligt mange problemer med det nye totosystem.

Nu har man da omsider fået styr på V5-værdien, og den nyhed blev pludselig søsat - var det i onsdags?

Noget andet nyt, - i hvert fald for mig og sikkert også mange andre, er den glimrende service der nu findes på Racing Lives Tekst TV. Her kan man bl.a. se de komplette resultatlister fra de danske løb med kilometertider etc - det er bare klasse!

Og selvfølgelig er der også en oversigt over mest afkrydsede heste i V5 etc. Og der er også Nyheder.

Det skal nu blive interessant at se, hvordan Tipstjenesten vælger at markedsføre internetspil på heste.

I det nyhedsbrev, som man kan tilmelde sig på tips.dk, undgår man højt og flo, dag efter dag at omtale de spillemuligheder, der er på heste - men det kan være, at det kommer med nu, når internetspillet sættes i gang.

Det var da at håbe.

Karsten Bønsdorf

Ingen kommentarer: