lørdag, juni 05, 2010

USA: Var det Hambletonian-vinderen?

I nat blev der afviklet to afdelinger af New Jersey Sire Stakes på The Meadowlands, og den første afdeling havde en meget imponerende Muscle Massive (Muscles Yankee) med Ron Pierce som vinder.

Pierce sendte Muscle Massive til spids efter 500 meter og blev der let løbet ud til sejr i 1.10.6 - verdens hidtil hurtigste notering af en 3-åring i år.

På andenpladsen fulgte Temple of Doom (Yankee Glide) med Tim Tetrick i 1.1.07, mens Break the Bank K (Revenue) med Brian Sears blev nummer tre, også i 1.10.7.

Muscle Massive, der trænes af Jimmy Takter, kostede ikke mindre end 425.000 dollars som åring. Han lavede ikke det store i fjor, men ser ud til at have udviklet sig betragteligt henover vinteren, og vil utvivlsomt være en af favoritterne til The Hambletonian Stake.

Muscle Massive er helbroder til 2-årsstjernen, Muscle Mass, der nu er i avlen i Canada og som herhjemme udbydes på frossen sæd af Ansager.

Den anden afdeling af New Jersey Sire Stakes, der blev afviklet i nat, endte i en "Photo-finish" i bogstavligste forstand,  idet to afkom efter Classic Photo gik side om side over mål.

Udvendige Priority Photo med Trond Smedshammer nåede målstregen kort foran Take My Picture med Andy Miller - vindertiden 1.11.4.
Fotos Lisa Photo.

Ingen kommentarer: