lørdag, juni 05, 2010

USA: To sejre og en andenplads til Danmark

Inden for de sidste par dage er det blevet til to sejre og en andenplads til danskejede heste i USA.

Fredag aften eftermiddag sejrede Cowboylands 3-årige hoppe, Levi's Lady (Angus Hall) med Dave Palone i sulkyen i en afdeling af det traditionsrige Currier & Ives Trot på The Meadows.

Træner Dewayne Minor havde overladt hoppen til den lokale champion Dave Palone, der bragte Levi's Lady til sikker sejr med 2 3/4 længde i 1.11.9 - der var 25.000 dollars i førstepræmie.

Det er værd at bemærke, at Levi's Lady - på grund af en fejl i anmeldelsesproceduren, ikke startede i hoppeafdelingen, men i den normalt langt hårdere åbne afdeling!

Det var sæsondebut for Levi's Lady, der her tog karrierens første sejr. Som 2-åring startede hun 8 gange og opnåede som bedst  to andenpladser.

Levi's Lady kostede som åring 35.000 dollars - Moderen Baltic Brat har tidl. født de nyttige Sir Alex (Malabar Man) 1.14.2 - 156.174 dollars og Winbak Brat (Muscle Yankee) 1.11.3 - 241.851 dollars.

På The Meadowlands vandt 4-årige Neighsay Hanover (Muscles Yankee), som har Leif Alber som medejer, sæsonens første sejr i årets anden start.

Neighsay Hanover, der trænes af Trond Smedshammer, blev kørt af Tim Tetrick og  sejrede med en længde i 1.10.3 - her var der 10.500 dollars i førstepræmie.

Neighsay Hanover havde en god sæson i fjor, hvor den tjente 485.086 dollars - den har foreløbig tjent 542.399 dollars i karrieren.

Torsdag blev Classic Puzzle (Classic Photo) med Yannick Gingras nummer to i et ordinært løb på The Meadowlands i 1.11.4.

Classic Puszzle ejes af Peter Wilhelmsen og Dennis Olsen og tjente 2.750 dollars.

Classix Puzzle har vist stor hurtighed, men har ofte galoperet sine chancer væk i løbene, men nu kunne det se ud til at Yannick Gingras er den rette kusk til den. Gingras har nu kørt Classic Puzzle fejlfrit to gange.

Ingen kommentarer: