torsdag, december 03, 2009

Hamble Crown uplaceret

Som ventet fik Hamble Crown med Johanne Lindquist det svært i torsdagens Quinte-løb på Vincennes.

Parret fik eller en god dag - da løbet omsider kom i gang - men det vender vi tilbage til - idet Hamble Crown tog spids. Efter 400 meter kom en af løbets favoritter, Mac Kindly med Robert Bergh frem og Johanne Lindquist slap fornuftigt nok spidsen.

Mac Kindly var i spids til der manglede 1000 meter med Hamble Crown i ryg - så angreb en af favoritterne Obelo Darche med Franck Nivard og den overtog føringen ind i opløbssvinget med 500 meter tilbage. Her var det tydeligt, at Hamble Crown nu havde problemer med at hænge på i det opskruede tempo.

Ind i opløbet så Obelo Darche ud til at gå til sikker sejr, men på en meget stærk afslutning nåede såvel Perlando (Giant Cat) med Jos. Verbeeck som Nelumbo (Corot) med Franck Blandin forbi. Perlando sejrede i 1.13.8/2850 m.

Hamble Crown passerede målstregen som en af de sidste, og selv om Johanne Lindquist tidligt holdt med at drive ham, så et det er tydeligt, at han er langt fra sin bedste form.

Optakten til løbet blev kaotisk, idet Nana de Las Vegas i første startforsøg stejlede og kastede Yves Dreux ud af sulkyen. Herefter løb hoppen løbsk og i fuld galop gik det Vincennes rundt.

Det tog mere end ti minutter før hun var indfanget!

I næste startforsøg lavede Robert Bergh omstart, så gyldig start fandt først sted omkring 20 minutter efter den programsatte tid - og det er noget, der sker særdeles sjældent i Frankrig.

Ingen kommentarer: