søndag, november 29, 2009

Lunden tæt på afklaring om jordsalg

Formelt mangler der nu kun en udeblivelsesdom, som Københavns Byret skal fælde, for at Charlottenlund Travbane ikke blot kan få udbetalt det deponerede beløb på 19,2 millioner kroner, men samtidig også få råderet - og dermed samtidig også mulighed for at sælge parkeringspladsen endnu engang.

Det oplyste formanden Klaus G. Jensen søndag aften på et medlemsmøde.

Skal vi tage tage historien kort:

For nogle år siden - mens det gik rigtig godt i byggebranchen - solgte Lunden den del af parkeringspladsen ved staldene, der ligger op mod Alderdomshjemmet, for 29 millioner kroner.

Køber stillede en bankgaranti på 19,2 millioner kroner i Max Bank i Næstved, og skulle i øvrigt betale hele købesummen + renter, når der forelå en lokalplan på området.

Denne lokalplan skulle være klar senest den 30. september 2008.

Det blev den, men i mellem tiden var krisen begyndt at krase, og køber havde fået økonomiske problemer.

Køber forsøgte at få annulleret handlen under henvisning til, at området ikke var fuldt disponibelt for ham den 1. oktober - det var en lejer i den gamle smedie, der ikke var rykket ud.

Dette forhold blev hurtigt bragt i orden.

Køber går imidlertid konkurs - boet forsøger på et tidspunkt at slå en handel af med Lunden om betaling en samlet betaling på omkring 23 millioner kroner - i stedet for de 29 + renter.

Det afslog generalforsamlingen i foråret.

Boets kurator har nu opgivet at finde en økonomisk løsning, og derfor kan Lunden - ved udeblivelsesdommen - så få udbetalt de 19,2 mille - og siden forsøge at sælge jordstykket igen.

Det er vist det, der hedder en win-win situation.

Mere følger - efter Forbrydelsen!!

Ingen kommentarer: