fredag, december 25, 2009

Frankrig: Overraskelse i Prix Une de Mai

Frankrigs største løb for 2-årige hopper, Prix Une de Mai med en samlet præmiesum på 110.000 Euro vandtes overraskende af 45-odsseren Tolerance (Insert Gedé) med Mathieu Abrivard i en målfoto-finish med Touch Of Quick (Jasmin de Flore) med Pierre Levesque, der slap sent ud fra vinderhullet. De fik begge noteret 1.15.2/2175 meter.

Løbet havde i lang tid favoritten Texas Style (Goetmals Wood)med Louis Baudron i spids, og ind i opløbet så det ud til, at Baudron havde styr på løbet.

Fra andet par udvendigt angreb nu Tolerance og da Baudron ville animere Texas Style til at løbe hurtigere svarede den med galop.

For Tolerance, der trænes af Thierry Duvaldestin, var det dens tredje sejr i 8 starter, og med dagens førstepræmie på 55.000 Euro har den tjent 77.850 Euro.

I dette løb blev Bjørn Goop nummer tre med svenskejede To America (Goetmals Wood), der skyggede Tolerance undervejs.

Derimod gik det ikke så godt for Bjørn Goop med Quarcio du Chene i Prix Constant Hervieu, hvor parret var storfavorit til odds 1,50.

Undervejs lå de sidst i feltet, men da Bjørn Goop ville trække Quarcio du Chene ud til angreb med 600 meter tilbage, var det tydeligt, at hesten hang på den ene line og med 500 meter tilbage kom galoppen.

Quarcio du Chene sluttede uplaceret i 1.15.4/2850 m.

Løbet endte i en spændende dyst, hvor de to udvendige Qullon du Chatelet (Giant cat) med Franck Nivard og Queen's Glory (Love You) med Jean Phillippe Dubois gjorde op om sejren med førstnævnte som vinder i 1.14.9/2850 m, mens Queen's Glory fik 25 meter tillæg noteredes for 1.14.2.

Ingen kommentarer: