fredag, september 25, 2009

Dilemma

I dag er der for alvor taget fat i fremtiden for dansk travsport.

Det meste af formiddagen sad bestyrelsen i Dansk Travsports Centralforbund i telefonmøde for at diskutere det oplæg til sæsonplan 2010, der er på bordet - sandsynligvis - for jeg ved det ikke - et oplæg, der er lavet af Danske Spil og HFF i forening.

Hvis det nu er tilfældet, så må man også formode, at sæsonplanen i en vis udstrækning lægger sig meget tæt op af det udspil til en handlingsplan, der for øjeblikket debatteres i en styregruppe med repræsentanter fra HFF, Danske Spil, DTC og Dansk Galop.

Men er det nu rimeligt således at forud diskontere handlingsplanen og de virkninger, der nødvendigvis må blive - hvis den bare nogenlunde kommer til at ligne oplægget?

Det må være det dilemma, som alle implicerede må stille sig selv netop nu.

Indholdet af en handlingsplan er uhyre vigtig fra dansk trav og galopsports fremtid.

Derfor er det ikke noget, der skal jabbes igennem af hensyn til planlægningen af sæsonen 2010.

Efter min opfattelse så må planlægningen af sæson 2010 ske på baggrund af kendte forhold - dvs. hestemateriale og økonomi.

Skal der ske noget mere vidtgående - altså den der med A og B-baner, så bør der debatteres og diskuteres i de rette fora inden for sporten - før der træffes beslutninger.

Og selv om jeg gerne ser en tidlig sæsonplan på bordet allerede nu, så har vi altså tidligere oplevet, at sæsonplanen for en ny sæson først har været klar i slutningen af november.

Og der er da et par måneder til endnu.

Ingen kommentarer: