mandag, november 17, 2008

Klampenborgs Galla-aften

Lørdag aften samledes galopinteresserede på Klampenborg galopbane for at markere sæsonafslutningen og for at hædre årets profiler.

Ikke uventet blev denne begivenhed en stor triumf for en af sportens mangeårige og meget trofaste hesteejere, Lone Kaj Nielsen samt træner Bent Olsen.

Jeg ved ikke, hvor mange år Lone Kaj Nielsen har været aktiv som hesteejer, men jeg gætter næppe forkert, hvis vi taler om op mod 40 år!

Jeg tror heller ikke, at Lone Kaj Nielsen nogensinde har drømt om at skulle opleve et sådant jubel-år som 2008, hvor hendes heste vinder bl.a. vinder Dansk Derby og Dansk Kriterium.

Lone Kaj Nielsens tre-dobbelte storløbsvinder, Reventon blev ikke blot kåret som Årets 2-åring, men også som Årets Hest2-åring, og fruens Derbyvinder Master Kid som Årets 3-åring.

Stort Til Lykke herfra med en fantastisk sæson.

Træner Bent Olsen har ansvaret for ovennævnte duo, og dette var selvsagt årsag til, at Bent havde en helt fantastisk sæson, hvor han med bred margin blev championtræner.

At datteren Lea Olsen så blev amatørchampion, og staldens førstejockey Jacob Johansen jockeychampion, fuldender billedet af en helt fantastisk sæson for stald Bent Olsen.

Bent Olsen er af den slags trænere galopsporten har brug for- ja, og travsporten kan også bruge hans lige.

Bent Olsen ser muligheder, han er ikke bange for at købe heste for egen regning, hvad enten det er på auktioner i Danmark, Sverige eller England. Han skaffer nye heste til sporten - han skaffer nye hesteejere.

Bent Olsen sælger sporten godt. Han er god at interviewe til kamera - og han er i det hele taget et meget behagelig menneske.

Det var dejligt for Bent at vinde sæsonens klassiske løb med Derbyet og Kriterium i spidsen - og det var dejligt for at ham at vinde trænerchampionatet op Klampenborg

Til Lykke Bent!

Her er de kårede:

Årets 2-årige Hest:REVENTON (DEN)
Årets 3-årige Hest:MASTER KID (DEN)
Årets Ældre Hingst / Vallak:PEAS AND CARROTS (DEN)
Årets Ældre Hoppe:HOT FUDGE (SWE)
Årets Handicapper:RED MARTEENEY (GB)
Årets Hest:REVENTON (DEN)
Årets Amatørrytter:LEA OLSEN
Årets Lærling:MARTIN RODRIGUEZ
Årets Jockey:JACOB JOHANSEN
Årets Træner:BENT OLSEN
Årets Opdrætter:STUTTERI HJORTEBO
Årets Avlshingst:ACADEMY AWARD

Ingen kommentarer: