mandag, juni 19, 2006

Galopsportens store uge

Herhjemme er nedtællingen til søndagens Brogaarden Dansk Derby traditionelt blevet skudt i gang med den traditionelle morgengalop på Klampenborg.

Imidlertid er det efterhånden blevet sådan at kun et fåtal af derbykandidaterne møder frem . Her til morgen kunne man således kun se Trym fra Bent Olsen og Lucky Life fra Ole Larsen.

Og så er det som om at arrangementet bliver noget udvandet.

Der må noget nytænkning til! - Dansk Galops formand Nick Elsass foreslog i en spøgefuld tone, at der i propositionerne til derbyet 2007 skulle anføres, at man skulle være pligtig til at fremvise sin derbyhest ved arrangementet mandag morgen.

Det er nok ikke praktisk muligt, da flere derbyheste trænes i hhv. Sverige og Norge, men alligevel.

Får man ikke aktiveret flere derbykandidater mandag morgen så kan man lige så godt nøjes med blot at foranstalte lodtrækningen - og det kan man så gøre lørdag under løbene!

Nu hed overskriften - Galopsporten store uge - jeg tænkte nemlig også på Royal Acot week der indledes tirsdag på den helt nyrenoverede Ascot Racecourse uden for London.

Banen var lukket i hele 2005 og er blevet renoveret for ikke mindre end 2 milliarderer kroner!!!

I denne uge vil en perlerække af væddeløb blive afviklet på den traditionsrige bane og vi interesserede har - med den nye teknologi - mulighed for at følge topløbene live via internettet.


Karsten Bønsdorf

Ingen kommentarer: