mandag, juni 07, 2010

Carsten Høgfeldt fører sig fortsat frem

Der skal tilsyneladende meget til at stoppe Carsten Høgfeldt.
Han fortsætter med at forsøge at sælge anparter - bl.a. i Picasso Sisa, som han intet har med at gøre!!
Jeg er senest blevet bekendt med, at han havde samlet bestyrelsen fra en seniorklub fra Sydsjælland til møde på Skovbo Trav.
Alene det at Carsten Høgfeldt kan bruge Skovbo Trav som base for sine suspekte handlinger finder jeg stærkt kritisabelt.

Da Carsten Høgfeldt ikke længere har en bil, bad han om at blive samlet op af seniorklubbens bestyrelse undervejs - og så skulle man også lige hente noget smørrebrød. Men penge - det havde den gode Høgfeldt ikke nogen af, så seniorklubben måtte betale.

På mødet søgte Høgfeldt at sælge anparter i såvel Picasso Sisa som i Playboy CH - sidstnævnte var tidligere ejet af hans samleverske Jane Sørensen,men nu står Staldplayboych.dk som ejer.

Men Carsten Høgfeldt har fortsat intet at gøre med Picasso Sisa og der er ingen  aftale mellem ejeren af hesten og Carsten Høgfeldt om et evt. køb længere.

Efter mødet på Skovbo opkrævede Høgfeldt penge for arrangementet, og kun fordi han blev mindet om det, fik seniorklubben de 500 kroner igen, som man havde lagt ud.

Undervejs i mødet meddelte Carsten Høgfeldt i øvrigt at hans datter, "der er en meget dygtig advokat og ansat ved et af Københavns største advokatfirmaer" ville rejse en injuriesag mod mig på hans vegne.

Jeg er endnu ikke blevet præsenteret for et sagsanlæg.

Nå - Carsten Høgfeldt har jo også travlt med flere andre, som skal stævnes - bl.a. trænerAnders F. Jensen, som han vil sagsøge for over 100.000 kroner i forbindelse med et køb af Mustbeawinner - et anpartsprojekt, der heller ikke blev til noget.

Carsten Høgfeldt er således fortsat på banen med sine suspekte anpartsprojekter - jeg har fået oplyst, at han har hængt flyers med projekterne op i bl.a. Brugsen i Karise og nok også andre steder.

Han skader dansk travsport og han bør stoppes!

Og det kan ikke være rimeligt, at han kan bruge Skovbo Trav til sine salgsfremstød!

Ingen kommentarer: