lørdag, april 22, 2006

Olympisk trav i Danmark?

Jeg har netop siddet og fulgt med i højtideligheden på Åby i forbindelse med Olympia Travet - og så slog det mig - endnu en gang - hvorfor har vi ikke noget lignende herhjemme?

Det er klart, at et overskud til Danmarks Olympiske Komite ikke kan komme fra omsætningen i totalisatorspillet, men jeg ser andre muligheder!

Et lotteri - eller et skrabespil - koblet op til f.eks. Copenhagen Cup.

Spillet kan etableres i samarbejde med f.eks. Røde Kors eller Dansk Tipstjeneste, og man kunne, som det en gang blev praktiseret i forbindelse med Lotteriløbet i Italien, opdele lotteriet/spillet i f.eks. 10 klasser og lade præmiestørrelserne afhænge af resultatet i travløbet.

Vinder f.eks. nummer 7 - og det gør den jo tit - ja, så ville alle gevinstlodder, der tilhørte Klasse 7 få præmie efter en førstepræmie skala osv., Nummer 3 på andenpladsen udløser præmier efter andenpræmieskalaen osv.

Ideen med det her er ikke blot at skaffe nogle penge til den Oplympiske Komite - nej, der skal flere penge i præmiepuljen til hele Copenhagen Cup-dagen, og samtidig vil der blive sat meget mere fokus på travsporten generelt.

Jeg tror, at et sådant projekt vil være et win-win projekt!

Karsten Bønsdorf

Ingen kommentarer: