tirsdag, marts 28, 2006

Salami-metoden

Med klart flertal gav Lundens medlemmer i aftes grønt lys for, at der kan frasælges op mod 24.500 m2 på Staldterrænnet til et beløb på mindst 40 millioner kroner.

Det vil gøre Travselskabet gældfrit og samtidig medføre, at den investeringsplan, som HFF har lavet på 14 millioner kroner kan blive iværksat.

Men for mig at se, er dette blot endnu en skive, der bliver skåret af den "pølse", der hedder Charlottenlund Travbane.

En renovering af bane og publikumsforhold redder ikke travsporten på Lunden.

Der skal nye hesteejere og nye publikummer til.

Kun hvis disse to ting sker, så har travsporten i det Stor-Københavnske område en mulighed for at overleve.

I en kommende handlingsplan skal der afsættes penge til markedsføring - og det gælder i øvrigt ikke blot for Lunden, men for trav og galopsporten i Danmark generelt.

Tænk på hvor lidt synlig væddeløbssporten er i medierne.

Karsten Bønsdorf

1 kommentar:

Anonym sagde ...

DET HAR SLÅET HELT FEJL !

Der er kun to betalingsgrupper til at holde væddeløbssporten i gang og det er spillerne samt hesteejerne og disse to grupper har aldrig fået den ”pleje” som der er behov for, så de forsætter med at nyde deres hobby på højeste plan.

Derfor er Bønsdorfs tanker om Lundens staldterræn betydning helt rigtigt og det som før var en – by i byen – med egne regler og love, har igennem utrolig mange år være hovedårsagen til den tidligere succes, man havde i væddeløbssporten, da netop dette sted var fyldt op med store personligheder, der var med til at ”sælge” sporten.

Det man nok skal se nærmere på, eller burde have gjort for længe siden, er hvor lille en hjælp at Dantoto Racing er blevet. Det må være åbenlyst for alle, at det nuværende koncept ikke rammer ud og til mange tider er decideret ødelæggende og ordet selvkritisk ser ud til at være ”glemt” sammen med mange af de andre gode ting, som tidligere var med til at mangfoldiggøre sporten til det brede publikum.