tirsdag, marts 01, 2011

Swept To Victory til Italien

Efter Swept To Victorys fornemme præstation på Charlottenlund Travbane i onsdags, har ejerkredsen nu fået mod på at prøve SJ's Caviar-hoppen i Italien.

Mandag blev Swept To Victory anmeldt til Gran Premio Padovanelle på Padova-banden (800 m), der ligger ikke så langt fra Venedig.

- Vi synes, at den præstation Swept To Victory leverede var så imponerende, at det kunne være interessant at prøve hende i Italien, og udover Padovanelle har vi endnu et løb i kikkert 14 dage senere i Torni, hvor Gran Premio Costa Azzura med 110.000 Euro køres, fortæller Jens Hansen, TPN Breed.

- Vi har aftalt med Erik Bondo, at han klarer alt i forbindelse med anmeldelserne, og det er meningen af Swept To Victory skal opstaldes hos ham under opholdet i Italien.

Erik Bondo: Jeg synes, at det er spændende, at de vil prøve Swept To Victory hernede - hvis hun går som hun gjorde på Lunden, må hun kunne ende langt fremme i de løb. Udover de to løb i marts er der også fine opgaver i april, måned, og måske kan Lotteriløbbet også komme på tale, hvis hun klarer sig så godt. som vi tror. og håber.

Gran Premio Padovanelle er udskrevet over 1640 meter og doteret med 66.000 Euro - løbets rekord indehaves af Genarelay Like med 1.12.3 sat i 2008 - i fjor sejrede Lero Gio i 1.12.7.

I 2007 sejrede Smashing Victory med Olle Goop i sulkyen i 1.12.7.

Brandy Dei Fiori., der nu virker herhjemme i avlen for Opdrætterforeningen, vandt løbet i 2005 i 1.13.0.

Ingen kommentarer: