fredag, marts 18, 2011

Orlando Sport bedst i speedopgør i Caen

En god del af den bestående franske hurtigklasse samt nogle aspiranter mødtes i eftermiddag  i Prix de Cauvicourt over 2200 meter på Caen-banen i Normandiet.

Prix d'Amerique-deltageren Orlando Sport med Sebastian Baude var favorit, og indfriede da også forventningerne i et speedopgør. Der blev nemlig ikke kørt en stavelse undervejs efter Orlando Sport efter 600 meters kørsel havde overtaget føringen fra Premiere Steed med Mathieu Abrivard,


Foto Gerard Forni

Sebastian Baude kontrollerede løbet og Orlando Sport sejrede sikkert i 1.14.3a/2200 m foran Premiere Steed, der aldrig fandt plads fra vinderhullet, mens en meget stærkt afsluttende Rocklyn med Julien Dubois blev nummer tre. (kom helt udvendigt og er ikke med på foto)

Det var sæsonens første sejr for såvel Orlando Sport som Sebastian Baude - og i øvrigt første sejr for Orlando Sport siden den 4. juni i fjor.

Der var 19.000 Euro i førstepræmie, og dermed hav denne Hand du Vivier-søn nu tjent små 1,1 millioner Euro.

Orlando Sport er virksom i avlen - hans første årgang på 55 afkom er født i 2008 og altså tre år i år. 14 har kvalificeret sig til løb med Up Around the Bend som den mest vindende med 12.820 Euro og rekord 1.17.3.

Hans næste årgang er på 54 afkom.

Orlando Sport, der har sin egen hjemmeside - www.orlando-sport.fr - og egen fanclub - koster 500 + 4.000 Euro i bedækning.

Ingen kommentarer: