torsdag, februar 03, 2011

Wishing Stone og Bazire

Meget tyder fortsat på, at Wishing Stone alligevel får sin europæiske debut i Prix de France søndag den 13. februar på Vincennes.

I dag havde træner Fabrice  Souloy for første gang Kentucky Futurity-vinderen inde på Vincennes og Souloy sad selv i sulkyen i 1. heat, hvor han kørte 1.23/2000 m.

Efter tre kvarters ophold kom Wishing Stone atter ud på banen med Souloy som efter en let opvarmning overgav hesten til Jean Michel Bazire.

Bazire kørte et arbejde efter 1.15/2000 m med Wishing Stone og var særdeles tilfreds.

- Det samme var Souloy, siger min franske kollega Fabrice Theil fra Paris-Turf.
 - Wishing Stone gik med tunge jernsko, og der er ingen tvivl om, at han havde godt at denne træning. Souloy sagde videre, at Wishing Stone starter i Prix de France og at Bazire kører den - Bazire bekræftede også dette over for mig, for som han sagde - han havde ingen andre.

Prix de France er sæsonens første Grand Circuit-løb og afvikles over 2100 meter, hvad der som bekendt er sprinterdistancen på Vincennes. Der er en samlet præmiesum på 400.000 Euro med halvdelen til vinderen.

Anmeldelsesfristen slutter på mandag, og pt står der 15 heste anmeldt - blandt disse er udover Wishing Stone, heste som Lana del Rio, Orlando Sport, Nouba du Saptel samt Olga du Biwetz.

Såvel Ready Cash som Maharajah forventes også anmeldt.

Det er en hård sæsondebut at få for Wishing Stone, men som amerikanskfødt, er der meget få startmuligheder for ham i Frankrig.

Souloy tager Prix de France som et "preparé-løb" for Wishing Stone og satser på at have Kentucky Futurity-vinderen helt på toppen til Grand Criterium de Vitesse på Cagnes sur Mer søndag den 13. marts.

Ingen kommentarer: