søndag, januar 02, 2011

Frankrig: Wishing Stone måske til start i Prix de France

Træner Fabrice Souloy er helt overstadig over den tilstand han har modtaget Cowboylands amerikanske toptraver, Wishing Stone i, og nu foreslår han ejerkredsen at starte den allerede den 13. februar i Prix de France!

Prix de France er sæsonens første Grand Circuit-løb og afvikles over distancen 2100 meter auto på Vincennes - den samlede præmiesum er på 400.000 Euro.

- Souloy havde ellers foreslået os, at den europæiske debut for Wishing Stone skulle ske i Gran Criterium over 1600 meter i Cagnes Sur Mer i begyndelsen af marts måned, men da hesten virker særdeles fin i træning, vil Souloy gerne starte den allerede i Prix de France, siger Knud Erik Ravn.

- Souloy holder dog fast ved at Gran Criterium er det første store mål, og mener at en start i Prix de France vil kunne gavne Wishing Stone  konditionsmæssigt -  desværre er der ikke så mange andre løb i Frankrig, der er åbent for amerikanske heste og Prix de France er derfor eneste mulighed.

- Men nu må se - der er fortsat seks uger til Prix de France - hesten har holdt en pause i USA på seks uger og må derfor mangle noget kondition, men som sagt så er Souloy meget betaget af Wishing Stone og den tilstand, han har modtaget hesten i, slutter Knud Erik Ravn.

Ingen kommentarer: