søndag, januar 02, 2011

Frankrig: Ready Cash gav opvisning

6-årige Ready Cash  styrkede sin aktier i Prix d'Amerique.sammenhæng, da den søndag eftermiddag sejrede sikkert i det tredje testløb, Prix de Bourgogne på Vincennes.

Da Franck Nivard tidligere på dagen var faldet af en montéhest og blevet så forslået, at han ikke kunne deltage i løbsprogrammet, fik Pierre Vercruysse chancen bag Ready Cash - og han gjorde ikke noget forkert.

En rolig start - en placering i fjerde par udvendigt - angreb opad bakken med cirka 1000 meter tilbage og frem til spids.

Roc Meslois med Pierre Belloche forsøgte at følge Ready Cash i opløbssvinget, men tabte travet og galoperede og siden var ingen på siden af Ready Cash.

I opløbet sad Vercruysse helt roligt bag Ready Cash, der holodt tempoet ind i mål og sejrede i 1.11.5a/2100 m foran sidste års vinder, Olga du Biwetz med Eric Raffin, der lå i ryg .- den noteredes også for 1.11.5, mens den forsvarende Prix d'Amerique-vinder Oyonnax med Sebastian Ernault besatte tredjepladsen i 1.11.6. På de næste pladser fulgte Nouba du Saptel og Quaker Jet - begge i 1.11.8.

På en ottendeplads bemærkede jeg en meget stærkt afsluttende Private Love i 1.11.9.

Ingen kommentarer: