mandag, januar 25, 2010

Frankrig. Dubois sæsondebuterede med sejr

69-årige Jean Pierre Dubois krøb for første gang i år i sulkyen søndag eftermiddag på Vincennes - det gjorde han bag den lovende 3-års hoppe Tequila Coktail - og det blev til en let sejr.

Trods en rejse udvendigt på førerhesten, så afgjorde Tequila Coktail let løbet, Prix de Maison Lafitte til sin fordel og sejrede i 1.17.5/2200 m.

Det var hoppens anden sejr i fem starter - herudover er hun blevet diskvalificeret en enkelt gang som vinder (og det var for mig at se uforståeligt) og to gange er hun blevet nummer to.

Tequila Cocktail har alle muligheder for at blive til noget stort. Hendes fader er Coktail jet, mens hendes moder,. Mahana (Defi d'Aunou) ikke blot var en fremragende væddeløber med en indtjening på over 750.000 Euro, men hun har i Tahitienne samme moder som avlshingstene Goetmals Wood, Extreme Dream og Bon Conseil!

Hun bliver spændende at følge fremover.

Jean Pierre Dubois, der fylder 70 den 4. juli, har i øvrigt netop købt en ny farm i Florida og er således fortsat oppe i højeste gear, trods sin alder.

Dubois har lige sendt sin italienske derbyvinder Infinitif til Kentucky, hvor den skal virke i avlen - herhjemme er Inifintif til rådighed på frossen sæd.

Ingen kommentarer: