tirsdag, januar 13, 2009

Lars Hauth har ret, men

I sit i øvrigt glimrende indlæg som gæsteblogger på travservice.dk beskæftiger Lars Hauth sig med travsportens manglende dækning i medierne - hvis du ikke har læst det, så følg dette link

Hauth har ret - sporten er fuldkommen anonym - og at det er vor egen skyld.

Og vi kan også godt blive enige om, at de forslag Lars Hauht kommer med er nødvendige, og de er også gennemførlige i et og andet omfang, men..

Vi mangler nogle flere begivenheder i dansk travsport.

Bortset fra sommerhalvåret med årgangsløbene, så er den resterende del af sæsonen jo dybest set uinteressant for alle ikke-interesserede.

En anden gæsteblogger på travservice.dk var fremme med forslaget om at lave et daglig Quinte+-løb som i Frankrig.

Nu har vi jo ikke løb hver dag i Danmark, så alene af den grund er forslaget ikke gennemførligt, men man kunne jo starte et sted, og have et sådant spille-løb en gang om ugen.

Vi havde i sin tid Firkløver-løbet hver lørdag, men efter min opfattelse var det hurtigt dødt med et indskud på blot 2 kroner pr række. Gevinsterne blev ikke attraktive nok.

Men lad os få genoplivet Firkløveret - eller et Quinte+ - og lave en begivenhed - en gang om ugen - året rundt.

Få lavet en aftale med en landsdækkende TV-station om rapportering af løbet.

Man kunne jo tænke sig, at det var TV2, hvor man i Morgen TV kunne komme med 1 minuts tips og omtale til løbet om aftenen - og så i den sene sportsudsendelse bringe klip fra løbet samt resultatet.

M h t til den trykte presse vil omtale og tips til blot et enkelt løb have lettere ved at opnå spalteplads end hvis vi søsatte min kæphest - V65-løb året rundt.

HFF har pengene til et sådant markedsføringsfremstød, der i det rette regi, atter vil kunne bringe trav- og galopsporten frem i rampelyset.

Men - et sådant ugentligt spilleløb må ikke stå alene - det skal blot være et af flere initiativer, der skal skaffe opmærksomhed omkring sporten.

Ingen kommentarer: