tirsdag, december 12, 2006

Vær realistisk Bo!

Foranlediget af mit indlæg forleden, hvor jeg foreslog, at man skulle overveje at sælge Skovbo Travbane i stedet for at frasælge jord på Lunden, har opdrætteren og hesteejeren Bo Jondahl skrevet et indlæg på sin hjemmeside Breedteam 2000, hvor han i stedet foresår, at man sælger hele Charlottenlund Travbane og derefter laver en superbane på Skovbo.

Det er en god ide!

Den kan bare ikke gennemføres!

Og hvis den kunne det, så var det jo sket for nogle år siden, hvor formanden for Det Danske Travselskab hed Lars Thomasen.

Thomasen var langt fremme med forhandlinger om etablering af en helt ny bane i Brøndbyøster, men det var umuligt at få godkendt en lokalplan for Charlottenlund Travbane, som ville give mulighed for salg af hele området.

Der er visse servitutter tilknyttet området, hvor Charlottenlund Travbane ligger, og jeg tror, at få det ændret, vil være en proces, der vil tage mange år.

Og det er som om, at det er en her og nu løsning vi har brug for.

Derfor vil et salg af Skovbo Trav være nemmere at få gennemført - vi kunne tilmed se frem til atter at få liv på staldområdet på Charlottenlund Travbane - og lur mig, hvis det ikke var ved at komme der efter skoletid, at Bo Jondahl i sin tid fik sin travinteresse.

1 kommentar:

Unknown sagde ...

Superbane: Ja tak, bare ikke i Bjæverskov!

Det er trist at notere at der stadig findes ellers kyndige travsportsinteresserede som tror Skovbo har en en fremtid i Dansk Travsport. Banen er gået konkurs én gang og visionen om at skabe et tidssvarende træningscenter går samme vej. Senest har Steen Juul fravalgt "mudderpølen" og hvem tror på der kan laves en Derbyvinder i Bjæverskov?
Bønsdorf har så evigt ret når han noterer at Lunden ikke kan sælges, og da slet ikke efter at Keops er blevet 100% stuerent og den planlagte Mads Skjern/Godtfred Lund manøvre nu ALDRIG bliver til noget. Så naturligvis skal der satses på 100% Lunden som løbs- og træningsbane - at HFF endnu ikke har fundet Lunden værdig til en baneomlægning er intet mindre end grotesk.
Det kunne være interessant at høre hvad Skovbo kan sælges for - villaerne er jo krøbet tæt på banearealet siges der. Hvis Lundens bestyrelse er ligså imødekommende overfor en mulig investor på Midtsjælland som man var overfor Keops kan der sikkert komme noget godt ud af det, UDEN at der skal "hekses" med servitutterne :-)