torsdag, juni 09, 2011

Dansk Hambletonian-kandidat på vinderpladsen

Efter en god måneds pause er jeg tilbage på her Bloggen - og tak, men også undskyld til de mange der trofast har kigget dagligt efter nye indlæg.

Men nu er jeg tilbage .og det sker med nyheden om, at Fam. Albers 3-årig Broad Bahn i nat sejrede på Pocono Downs i flotte 1.10.9 . ny rekord for hesten.

Broad Bahn, der er efter Broadway Hall og en Donerail-hoppe, tilhørte i fjor kredsen af de ti bedste amerikanske 2-åringer, men en skade i et bagben satte den ud af spillet sidst på sæsonen.
Nu er Brad Bahn tilbage igen - den sæsondebuterede forleden på Chester Downs med en andenplads - efter at have tilbagelagt 1200 meter med punkteret dæk . og i nat kom sejren så i et løb mod ældre heste.

Broad Bahn blev kørt af  Andrew MCCarthy og sejren kom i hus efter en rejse midt i feltet og angreb med 700 meter tilbage på førerhesten. Sejren var kort, men sikker og var 9.000 dollars værd.

Det store mål for Broad Bahn er selvfølgelig The Hambletonian Stake og lad os håbe, at det lykkes træner Noel Daley at holde den talentfulde hest i orden, således at den store gruppe af danske travfans, der er i USA for at følge Birger Jørgensen i kampen om at genvinde sit VM - (vi er 42,der vil være på plads på The Meadowlands -både til indl. afdelinger samt til finalen) - kan få den ekstra bonus at opleve en danskejet hest i verdens største travløb.

Ingen kommentarer: