søndag, marts 27, 2011

Det franske monster fortsatte

Rapide Lebel med Eric Raffin tog lørdag eftermiddag sin 9. sejr i træk - det skete i Prix de Bois de Vincennes på Vincennes, men for en gang skyld var Rapide Lebel ikke alene på banen.

Faktisk var den i store problemer med 800 meter tilbage, hvor den lavede to små galopper og i opløbet blev den hårdt angrebet af Qwerty med Pierre Levesque.

Foto Gerard Forni

Rapide Lebel (12) stred tappert og klarede sig i mål med hoved og hals i fremragende 1.12.0/2700 m - ny rekord for løbet og en tangering af banerekorden på Vincennes - sat i 2007 af Offshore Dream i Prix d'Amerique.

Rapide Lebel var igen spillet helt i bund til odds 1,20 og der er ingen tvivl om, at da den begyndte at tackle i travet på sidste langside, var der mange der troede at nu gik det galt for sejrshesten.

- Vi kørte ham med lidt længere check i dag, og det kan være årsagen til, at han fik problemer med travet, sagde træneren Sebastian Gurato bagefter.

Der skulle således ikke være fejl på Rapide Lebel, der fortsat har Olympia Travet på Åby som sin næste opgave - det er den 16. april,

Ingen kommentarer: