søndag, februar 13, 2011

Ready Cash vandt igen


Årets første Grand Circuit-løb, Prix de France blev en gentagelse fra Prix d'Amerique, hvor Ready Cash med Franck Nivard i opløbet kunne henvise Maharajah med Ôrjan Kihlstrom til en andenplads.

Da feltet rundede opløbssvinget var det med italienske Lana del Rio med Santo Mollo i spids med Maharajah udvendigt for sig, og en overgang så det ud, at Varenne-datteren skulle tage stikket hjem.

Men så trak Nivard Ready Cash ud fra ryggen på Maharajah.

Maharajah fandt ekstra kræfter og forsvarede tappert, men uden hed - Ready Cash var stærkest og sejrede med en halv længde i 1.10.3a/2100 m - en tangering af verdens bedste notering i år sat af In Focus i USA.

Den i spænding europæiske debut af Kebntucky Futurity-vinderen Wishing Stone med Mathieu Abrivard forløb flot.

Wishing Stone (bordeaux kusk) sidder i ryg på Orlando Sport fra start

Uheldigvis havnede Wishing Stione i ryg på Orlando Sport, der ikke havde mere at byde på med 600 meter tilbage, så på et tidspunkt var Wishing Stone mere end 50 meter efter førergruppen.

Med 400 meter tilbage fandt Abrivard plads ud, og Wishing Stone løb hurtigst af alle i opløbet, men mere end en 7. plads kunne det ikke blive til - men absolut en godkendt præstation.

Tilbage til Ready Cash, der fik 200.000 Euro for sejren - samtidig er Ready Cash den 11. hest i historien, der vinder doublen Prix d'Amerique - Prix de France.

Endnu en fantatisk mellem Ready Cash og Maharajah.
Alle fotos af Gerard Forni

Ingen kommentarer: