søndag, juni 26, 2011

USA:What an effort tonight by Dejarmbro!

Sæsonens hidtil største løb for de amerikanske 3-åringer, Earl Beal Jr Memorial på Pocono Downs blev sikkert vundet af Dejarmbro (Credit Winner)kørt af Dave Palone, der remplacerede træneren TrondSmedshammer. Den samlede præmiesum var på 500.000 dollars.

Og Dejarmbro, der ikke er anmeldt i The Hambletonian, vandt en uhyre sikker sejr i en tangering af verdensrekorden for 3-åringer på 1000 meter bane - 1.09.8. Derefter fulgte Pastor Stepnhen (Cantab Hall) i 1.10.2, mens danskejede Broad Bahn (Broadway Hall)  blev nummer tre i i 1.10.5.

Fra spor 6 tog Broad Bahn med George Brennan spids og fik hurtigt Pastor Stephen (spor 8) udvendigt for sig - ind på lige bane overtog Pastor Stephen med Ron Pierce føringen, men ikke længe - for så kom Dejarmbro.

Og den beherskede siden hver en meter af løbet.

I opløbet lod Palone Dejarmbro strække ud og parret fjernede sig let fra konkurrenterne, der var henvist til at kæmpe om de sekunderdære placeringer.


Broad Bahn kom sent ud - den store hest havde nok haft fordel af at have fået frit løb et par hundrede meter tidligere - men den sluttede godkendt af til tredjepladsen og har bestemt etableret sig blandt de fem bedste i årgangen.

Overskriften henviser i øvrigt til banespeakeren på Pocono Downs, der var helt ekstatisk over Dejarmbros præstation,

På Tioga Downs mødtes andre af Hambletonian-årgangens heste i The Historic Stakes om 78.200 dollars og her sejrede Liva Jazz (Andover Hall) sikkert for Jim Meittinis i 1.11.9 foran Whit (Classic Photo) med Ed Hensley i 1.12.6.

Ingen kommentarer: