onsdag, juni 29, 2011

Frankrig: Odyssee Eastwind - nu med Bazire

Fredag aften starter sidste års Hoppe Derby-vinder Odyssee Eastwind på Vincennes  og denne gang bliver det med Jean Michel Bazire i sulkyen - og også uden sko.

Propositionsmæssigt passer løbet denne gang meget bedre til Odyssee Eastwind, idet det er udskrevet for 5-6 årige heste, der ikke har vundet 139.000 Euro - Hoppe Derbyvinderen har vundet 109.402 Euro.

Der kommer 18 heste til start i løbet, der har en præmiesum på 48.000 Euro og går over distancen 2700 meter volte.

Apropos Bazire, så har han været ude i Paris Turf med en skarp kritik af skandinaviske dommere - Bazire får faktisk bøder hver gang han starter på vore kanter - og det er han træt af.

Jeg kan nu godt forstå, at han senest fik en bøde i Finland med Commander Crowe, for her generede han tydeligt en konkurrent ind i opløbet.

Jeg erfarer, at vi heller ikke får Bazire at se som kusk bag Wishing Stone - i hvert fald når den starter på vore breddegrader.

Bazire var selv ude - kort efter den seneste start med Wishing Stone i Frankrig - for at fortælle, at han ikke kunne køre den i Sprintermästaren i Halmstad.

Sandheden er dog nok en  anden . nemlig at ejerkredsen ikke synes han har gjort det specielt godt i de to sidste starter med hesten.

Og derfor bliver det "grøn kusk" - Åke Svanstedt, der skal køre Wishing Stone i Sprintermästaren i Halmstad i næste uge.

Ingen kommentarer: