lørdag, juli 02, 2011

Frankrig:Commander Crowe sikker på Enghien

Svenske Commander Crowe med Jean Michel Bazire i sulkyen blev en sikker vinder af lørdagens Prix de Washington på Enghien  -  løbet er et af få franske løb udskrevet over 1609 meter.

Der var godt tempo på fra start - 1.07.4 de første 600 meter - og med cirka 600 meter tilbage sendte Bazire den røde vallak til spids - her blev de let løbet ud og skar målstregen som sikker vinder i 1.10.0a - en tangering af Local Conch's europæiske sæsonrekord, men 0,4 sekunder fra Meaulnes du Cortas løbsrekord.

Det var også svensk på andenpladsen i form af Kolgjinis Sebastian K med Dominik Locqueneux, men dommerkomiteen kunne ikke lide dens trav i opløbet og diskvalificerede den - efter min mening en utrolig hård dom. Sebastian K var kommet hjem i 1.10.1.

Nu gik andenpladsen til Copenhagen Cup-deltageren Rodrigo Jet med jean Etienne Dubois i 1.10.2, mens Queens Glory med Jean Philippe Dubois akkurat nåede forbi sidste års vinder af løbet Nouba du Saptel med Yves Dreux - begge i 1.10.7.

Det var i øvrigt 10 årige Nouba du Saptels sidste start på en parisisk bane.

Der var 60.000 Euro i førstepræmie til Commander Crowe, der nu tog sæsonens anden sejr - den første kom i Finlandia Ajo.

Commander Crowe gav odds 1,80 som vinder.

Ingen kommentarer: