tirsdag, juni 28, 2011

Broad Bahn nu i Hambletonian Top 4

I denne uges udgave af Hambletonian.barometeret, The Road to The Hambletonian, som den amerikanske journalist Ken Warkentin laver for The Meadowlands er danskejede Broad Bahn nu rykket frem på en fjerdeplads på listen.

Broad Bahn, der i lørdags var en god nummer tre i finalen i Earl Beal Jr Memorial på Pocono Downs, er rykket frem fra en 7. plads i sidste uge.

Listen toppes fortsat af Blue Porsche, der ikke har startet siden sejren i finalen i Goodtimes Stake i Canada i forrige uge - på andenpladsen følger Pastor Stephen, der var nummer to i Earl Beal Memorial - vinderen i dette løb, Dejarmbro er ikke anmeldt til The Hambletonian.

På tredjepladsen følger Manofmanymissions, der heller ikke startede i sidste uge - disse tre heste toppede i samme rækkefølge også den foregående liste.

Men sådan ser The Road to The Hambletonian uge 5 ud (ændringer i forhold til sidste uge i parantes)

1. Blue Porsche (Glidemaster)
2. Pastor Stephen (Cantab Hall)
3. Manofmanymissions (Yankee Glide)
4.(7)  Broad Bahn (Broadway Hall)
5. VC Chocoholic (Chocolatier)
6. (4) Broadway Legs (Broadway Hall)
7. (10) Big Rigs (Andover Hall)
8. (6) Bambino Hall (Tom Ridge)
9. (8) Whatever it Takes (Credit Winner)
10. (9) Swan in a Million (Andover Hall)

Mine kommentarer:

 Jeg er fortsat uening med Ken Warkentin om Blue Porsche - den slog altså ikke noget af betydning i Canada. Min top og dermed Hambo-favorit hedder fortsat Pastor Stephen - den tabte Earl Beal allerede ved lodtrækningen, hvor den fik spor 8 - vinderen trak spor 2.

Dens træner Jimmy Takter har i øvrigt rejst en debat i USA om det urimelige i, at en forsøgsvinder ikke automatisk får lov til at vælge et startspor, men at de - i Earl Beal Jr Memorial - deltog i lodtrækningen på lige fod med andre.

At VC Chocoholic fortsat er placeret som nummer fem er jeg også uenig i - den sluttede som nummer 7 i lørdagens Historic Dickerson Cup på Tioga Downs, men var godt nok impliceret i en sammenkørsel - jeg mener Big Rigs burde være placeret før denne - den sluttede godt af på Pocono Downs.

Ingen kommentarer: