lørdag, juli 02, 2011

Frankrig: Spil italiensk på Vincennes

Italiensk travere klarer sig forrygende godt over alt i Europa - tænk bare på Copenhagen Cup, hvor det blev til en italiensk double.

Men også i Europa's førende travsportsland, Frankrig tager italienske heste og kuske godt for sig af retterne.

I aftes vandt italienske Missile di Pippo med Alessandro Gocciadoro således Quinte+-løbet på Vincennes ganske sikkert, og det var 37. gang siden årsskiftet, at en italiensk hest vandt på Vincennes!

Jeg har ikke tal på, hvor mange startmuligheder italienerne har haft på Vincennes, men der er jo sjældent mere end to løb åbne for europæiske heste.

Under alle omstændigheder er det et bemærkelsesværdigt resultat.

Hvad der er også bemærkelsesværdigt fra gårsdagens løb var, at de syv første heste over mål i løbet, der var doteret med 56.000 Euro, alle var udenlandske - fire var fra Italien, to fra Spanien (!) og en fra Sverige!

Missile di Pippo så vi i øvrigt på Copenhagen Cup-dagen, hvor den sluttede uplaceret.

I aftes var den suveræn i 1.11.9a/2100 m

Hoppe Derbyvinderen Odyssee Eastwind med Jean Michel Bazire var ude i et andet løb, men var anonym i bagerst i feltet undervejs, og et fremstød rundt sidste sving bragte den ikke ret langt frem.

Odyssee Eastwind passerede målstregen som nummer 10 i feltet på 18, men da der var to galoperende heste foran hende blev hun hejst som nummer otte og fik noteret 1.15.0/2700 m.

Løbet vandtes meget sikkert af favoritten Simba de Nacre (Meaulnes du Corta med Pierre Levesque i 1.14.4.

Ingen kommentarer: