lørdag, juli 31, 2010

USA: Stor aften for Leif Alber

Danske Leif Alber havde en stor aften i USA, da to af hans heste opnåede topplaceringer.

På 800 meter-banen i Saratoga, der ligger nord for New York vandt hurtigtraveren Neighsay Hanover (Muscles Yankee) en meget sikker sejr i Auggust Fun løbet med en førstepræmie på 10.000 dollars. Neighsay Hanover, som nu fik sin første sejr siden skiftet til Ray Schnittker, blev kørt af Jay Randall og sejrede sikkert i 1.12.5.

En times tid tidligere havde Albers 2-årige Briad Bahn (Broadwah Hall) kvalificeret sig til finalen i verdens største løb for 2-åringer ved at blive nummer to i et af de to kvalifikationsløb, der blev kørt på The Meadowlands.

Broad Bahn, der blev kørt af Ron Pierce tog spids fra spor 5, men slap kort før 800 meter-mærket til Orlando (Andover Hall) med Mike Lachance.

Ind i opløbet trak Pierce Broad Bahn ud til angreb, men ned gennem opløbet trak den et par spor ud i banen.

Broad Bahn så dog ud til at skulle gå mod sejr,e men pludselig dukkede Pastor Stephen (Cantab Hall) med Yannick Gingras op - som en anden slalom-løber - havde Gingras fundet vej frem indvendigt og spurtede frem til sejr foran Broad Bahn og Orlando i 1.12.2 - Briad Bahn var slået med trekvart længde i 1.12.3, mens Orlando blev tredje i 1.12.5.

Det var Pastor Stephens tredje sejr i lige så mange starter.

Den trænes af af Jimmy Takter, der  også træner vinderen af den anden afdeling, Leader Of the Gang (Muscles Yankee) med Ron Pierce, der nu tog sin fjerde sejr i træk! - Vindertiden 1.11.8.
fotos fra Lisa Photo.

Ingen kommentarer: