søndag, juli 25, 2010

Canada: San Pail stærk i Maple Leaf Trot

For andet år i træk kunne San Pellegrino-sønnen San Pail vinde det canadiske storløb, The Maple Leaf Trot på Mohawk med en samlet præmiesum på 772.000 dollars.

Ron Waples i sulkyen sendte San Pail mod spidsen fra start i kamp med inderbanens Enough Talk i et forrygende tempo . de første 400 meter blev afviklet i  1.0.5.6 og den første halv mile i 1.07.6!

Ind i opløbssvinget bragte Fredrik Larsson svenske Reven d'Amour (Revenue) frem i angreb, men den blev aldrig nogen trussel for San Pail, der kunne sejre sikkert med tre længder i løbsrekorden 1.09.3 foran en godt afsluttende Slave Dream (Pearsall Hanover), der imidlertid rullede over i galop nogle meter før målstregen - den blev herefter deklasseret til tredjepladsen, således andenpladsen og 180.000 dollars gik til Reven d'Amour, der noteredes for 1.09.8

Pudsigt nok har de tre første heste over mål alle fædre, der har været opstaldet - eller fortsat er det - i Sverige!

Lucky Jim (/Sj's Photo) er endnu ikke oppe i samme gear som i fjor, men leverede en pæn indsats på fjerdepladsen i 1.10.0 - Enough Talk galoperede ind i opløbet og stærkt betroede Lanson havnede i dødens fra start og blev meget træt.

Jernhoppen Buck I St Pat (Jailhouse Jesse) med Tim Tetrick vandt finalen i Ambro Flight Stakes, der havde en samlet præmiesum på 351.000 dollars - Buck I St Pat sejrede sikkert i 1.09.6 foran Windsong Soprano (Windsongs Legacy) oig med Autumn Escapade (Victory Sam) på tredjepladsen.

Ingen kommentarer: