onsdag, juni 22, 2011

The road to the Hambletonian

Hver uge laver banespeakeren på The Meadowlands, Ken Warkentin en liste over de ti mest hotte Hambletonian-kandidater - The Road to The Hambletonian.

Det er nu fjerde uge, han har gjort det og dennes uges liste, der blev offentliggjort i USA, og ser således ud:

1. Blue Porsche (Glidemaster)
2. Pastor Stephen (Cantab Hall)
3. Manofmanymission (Yankee Glide)
4. Broadway Legs (Broadway Hall)
5. Vc Chocoholic (Chocolatier)
6. Bambino Hall (Tom Ridge)
7. Broad Bahn (Broadway Hall)
8. Whatever it Takes (Credit Winner)
9. Swan in a Million (Andover Hall)
10. Big Rigs (Andover Hall)

Mine bemærkninger:
 Danskejede Broad Bahn er med på listen som nummer 7 - jeg havde nok sat ham foran VC Chocoholic, der senest var nummer fire i Goodtimes i Canada  i et felt, der efter min opfattelse ikke var det stærkeste.

Derfor mener jeg heller ikke, at Blue Porsche er øjeblikkets Hambo-favort, selv om hesten jo ikke kan gøre andet end at vinde - jeg mener dog stadig, at det er sådan at" hos de blinde er den enøjede konge"!

Forstået på den måde, at Blue Porsche har vundet sine tre starter i år i enklere selskab end f.eks. Pastor Stephen, som er min Hambo-favorit pt.

Det er interessant at notere, at der ikke findes et eneste afkom efter Muscles Yankee på listen - og Muscles Yankee har været fader til vinderen af The Hambletonian Stake de tre seneste år! Det ser ud til at blive svært for ham at kunne fortsætte sejrssuiten.

Muscles Yankees hidtil bedste afkom i 2008-årgangen er Leader of the Gang, der løb 1.11.7 som 2-åring og bl.a. vandt finalen i New Jersey Sire Stakes og siden var placeret i flere af storløbene - han tjente 356.772 dollars -   i år er det foreløbig bare blevet til 5.000 dollars i tre starter.

Kun tre af Muscles Yankee-afkommene fra 2008 har foreløbig tjent over 100.000 dollars  og det er udover Leader of The Gang, hoppen Lady Rainbow samt Ice Machine - sidstnævnte har vundet Dexter Cup på Freehold og taget fire sejre i 7 starter, men var chanceløs senest i Goodtimes finalen i Canada.

Ingen kommentarer: