søndag, august 01, 2010

Hambletonian Oaks: Levis' Lady ude

Det lykkedes ikke for danskejede Levi's Lady at kvalificere sig til finalen i The Hambletonian Oaks, da der natten til søndag, dansk tid blev kørt kvalifikationsløb på The Meadowlands.

Levi's Lady (Angus Hall), der ejes af Cowboyland, Allborg havde Dave Palone i sulkyen, og åbnede meget stærkt fra spor 7 og tog spids, men blev dog snart afløst af Costa Rica med Ron Pierce.

Før 800 meter mærket blev Costa Rica afløst af Southwind Samurai med John Campbell, mens Levi's Lady nu begyndte at have problemer med at holde ryggen på Costa Rica og ind i svinget blev det til galop.

Ned mod mål lignede Southwind Samurai (Conway Hall) en vinder, men 50 meter før målstregen fik den problemer med travet og udvendigt sluttede Springtome Volo (Classic Photo) med George Brennan stærkt af, og nåede forbi til kneben sejr i 1.11.3

Southwond Samurai galoperede i mål på en andenplads, men da der var et par længder ned til de næste, beholdt den placeringen. Der var hård kamp om tredjepladsen - fire heste næsten på linje - In the Mean Time (Muscles Yankee) var tredje , mens Fashion Feline (Broadway Hall) var fjerde - og klarede sig til finalen som den fjerdehest i de tre forsøg, der havde tjent mest.

Hurtigste vinder var Poof She's Gone (Kadabra) med Dave Miller, der fik angrebsplads meget sent, men som fløj i raketfart de sidste 100 meter og fangede Bar Slide (Yankee Glide) - vindertiden så flot som 1.10.3 - på tredjepladsen Bramelea Hanover(Windsongs Legacy).

Den tredje kvalifikation resulterede i en kæmpe overraskelse, da Boinga (Windsongs Legacy) med Ron Pierce på sort set samme måde som Poof She's Gone kom farende til slut og sejrede til 36 gange pengene i 1.11.4 foran Behindclosedoors (Andover Hall) og længe førende Ultimate Cameron (Yankee Glide)


Fotos fra Lisa Photo

Ingen kommentarer: