søndag, august 01, 2010

Hambletonian: Wishing Stone klar til finalen

På en god afslutning til en tredjeplads kvalificerede den danskejede 3-åring Wishing Stone med John Campbell sig til finalen i The Hambletonian Stake.

Wishing Stone kom til at sidde sidst i feltet fra start og leverede en fin præstation, men der blev for langt frem til de førende.ligesom tredje spor opløbssvinget rundt heller ikke var optimalt.

Favoritten Cassis med Tim ´Tetrick bkev sendt til spids efter 600 meters kørsel og holdt let løbet ud til sejr i 1.10.1 foran Temple of Doom, og Winning Chip, der i løbets sidste fase klarede sig forbi On the Tab -. disse fire går alle til finale.

Cassis blev den hurtigste vinder i de tre kvalifikationsløb. 

Næsthurtigst var Lucky Chcuky med John Campbell, der på en god afslutning nedkæmpede storfavoritten Holiday Road, der også måtte se Mystery Photo gå forbi - dog kun  med en mulespids.´Vindertiden 1.10.3 Wishin Stone, der var slået med tre længde noterede sof rny personlig rekord 1.10.6

Holiday Road var tidligt i spids, men gav sig for let i opløbet.

Staldfidusen Pilgrims Taj med Mike Lachance, der nyligt var skiftet til Trond Smedshammer, vandt det tredje kval i 1.10.7. her var Muscle Massive favorit, men den gav sig også efter føring i opløbet.

Hard Livin, hvis moder Affinity ejes af Thomas Lind-Holm, lignede et øjeblik en vinder, da den dukkede op i indvendigt for Muscle Massive, men efter målfoto måtte den nøjes med tredjepladsen.


Fotos af Lisa Photo

Ingen kommentarer: